Ideální dárek pro nevěstu: Personalizované šperky, které ohromí

Přemýšlíte, čím obdarovat dobrou kamarádku, která se chystá vdávat? Dárek pro novomanžele už máte vybraný, ale nevěstě byste rádi pořídili ještě něco speciálního jen pro ni? Zvolte personalizované šperky! Jsou osobní, jsou unikátní a umožní vám dokonale vyjádřit, co pro vás vaše přátelství znamená.

Proč jsou personalizované šperky ideální?

Personalizované šperky jsou skvělým dárkem pro širokou škálu příležitostí. Den matek, promoce, narozeniny, výročí… a samozřejmě také svatby. A neříkáme to jen proto, že je vyrábíme! Máme pro vás hned několik důvodů, proč s personalizovaným šperkem jen těžko šlápnete vedle.

Jsou osobní

Šperkem na míru můžete obdarovanému ukázat, že vám na něm záleží. Dáte jím najevo, že jste ochotni do výběru toho perfektního dárku pro vašeho blízkého investovat čas a úsilí a přizpůsobit šperk právě jemu. Kromě toho můžete na šperk nechat vygravírovat symbol, datum, jméno nebo vzkaz, který má ve vašem vztahu speciální význam.

Jsou jedinečné

S personalizovaným šperkem si můžete být prakticky jistí, že stejný kousek nebude mít nikdo jiný. Ať se rozhodnete vygravírovat na něj jednoduše jméno obdarovaného, datum svatby, nebo zvolíte obrázkový symbol s hlubším významem, personalizovaný šperk a to, co reprezentuje, se nedá nahradit. 

Jsou nadčasové

Šperky vydrží déle než jakýkoliv jiný svatební dárek. Kuchyňské spotřebiče se časem porouchají, poukazy na zážitky se promění ve vzpomínky, fotoalba vyblednou. Ale šperky může obdarovaný nosit pravidelně, a pokud je neztratí, pak prakticky napořád.

Jsou kvalitní

U našich šperků nejde jen o personalizaci. Záleží nám v první řadě na tom, abychom vám nabízeli kvalitní kousky. Pečlivě si proto vybíráme, se kterými distributory spolupracujeme, a sami ručíme za výrobu i gravírování šperků. Nestydíme se vám ukázat, protože si za svou prací stojíme. 

Jsou vhodné pro každou příležitost

Právě v tom spočívá kouzlo personalizace. Nemusíte nutně hledat ideální dárek pro nevěstu, abyste si u nás vybrali. I jakákoliv jiná příležitost – narozeniny, výročí, Valentýn – se hodí pro darování personalizovaného šperku. Stačí jen zvolit ten správný typ a vymyslet, jakým gravírováním chcete událost zvěčnit. 

Přečtěte si také náš článek: Jak vybrat personalizovaný šperk pro své blízké

Jaké personalizované šperky pro nevěstu zvolit

Rozhodli jste se nevěstu obdarovat personalizovaným šperkem na míru, ale nevíte, jaký zvolit? Možnosti jsou skutečně široké – a nakonec vždy záleží hlavně na tom, co se vaší obdarované líbí. 

Personalizovaný náhrdelník pro nevěstu

Pokud nevěsta, kterou se chystáte obdarovat, miluje náhrdelníky s přívěsky, pak není co řešit. Vyberte jí personalizovaný náhrdelník a nechte na něj vygravírovat například jméno, datum svatby, souřadnice či osobní vzkaz. Nemusíte se bát vygravírovat také třeba drobný obrázek.

Velmi oblíbené jsou také náhrdelníky s písmenky jako přívěsky. Můžete zvolit variantu s jedním písmenkem, které reprezentuje křestní jméno manžela nebo první písmeno jejich společného příjmení, které nevěsta přijímá. K dispozici jsou ale i varianty se dvěma písmenky, která mohou zastupovat jména obou novomanželů. 

#produkty#/damske-nahrdelniky/

Personalizovaný náramek pro nevěstu

Pokud obdarovaná nevěsta ráda nosí náramky, vyberte pro ni ten pravý a udělejte z něj jedinečný dárek pomocí gravírování. V naší nabídce najdete náramky s jemným řetízkem, na který si můžete vybrat drobný přívěsek ve formě placičky, písmenek nebo třeba srdíčka, ale také minimalistické bangle náramky a pro vyznavače ležérního stylu i náramky na šňůrce.

Každý z nich samozřejmě nabízí prostor pro gravírování, ať už textu, data, nebo malého obrázku. Vybírat si můžete také z různých barev, a to i u šňůrkových náramků, a zvolit takovou, která nevěstě dokonale sedne. 

#produkty#/damske-naramky-2/

Personalizované náušnice pro nevěstu

Pro milovnice minimalismu, které si na velké šperky příliš nepotrpí, jsou skvělou volbou náušnice. Můžete si zvolit z elegantních srdíček a symbolů, případně opět zvolit variantu s libovolnými písmenky. V nabídce jsou ale také jednoduché placičky nebo něžné perličky, které perfektně doplní jakýkoliv outfit. 

#produkty#/nausnice/

Personalizované šperky pro nevěstu i ženicha

Zaslouží si podle vás dáreček i ženich? Pak novomanželům připravte jedinečné překvapení v podobě personalizovaných párových šperků. Tuto roli už sice hrají jejich snubní prsteny, ale to neznamená, že jim jejich vzájemnou lásku nemůže připomínat i další jedinečný kousek. 

Velmi oblíbené jsou náramky pro páry, které můžete pořídit v několika variantách. Od šňůrkových náramků přes jemné řetízky až po bangle náramky. I to, jaký přívěsek k nim zvolíte, je na vás. Může to být písmenko, srdíčko či placička s gravírováním a velmi elegantní jsou také náramky s gravírovatelným tubusem. 

#produkty#/naramky-pro-pary-2/

A co ostatní svatebčané?

Svatba je příležitostí obdarovat nejen nevěstu a ženicha, ale také jejich hosty a blízké. Velmi oblíbené jsou proto i personalizované šperky pro družičky, případně pro svědky. Radost můžete ale udělat také mamince nevěsty nebo ženicha. 

Personalizované šperky pro družičky

Družičkami jsou na svatbě typicky nevěstiny dobré kamarádky, její sestry či sestřenice. Zkrátka ženy, se kterými si je blízká (s výjimkou maminky). Jejich role ve svatební den ovšem nebývá čistě symbolická. Obvykle mají za úkol být nevěstě k ruce a starat se o to, aby celý den proběhl tak, jak má.

A za takovou práci si rozhodně zaslouží ocenění. Bývá proto zvykem, že nevěsta svým družičkám pořizuje drobnou pozornost jako poděkování za to, že s ní stráví její jedinečný den. Ten jim může předat před svatbou u příležitosti toho, kdy je žádá, aby se staly jejími družičkami, anebo samozřejmě po svatbě jako ocenění jejich času a úsilí. V každém případě se jedná o pozornost, která rozhodně potěší. 

Personalizované šperky pro svědky

Bez svědků by se svatba vůbec nemohla odehrát! A proto se hodí i je obdarovat nějakou drobností, kterou vyjádříte vděčnost za to, že se stali nedílnou součástí vašeho velkého dne. Třeba personalizovaným šperkem, který jim každý den připomene, že i díky nim jste si mohli říct své ano a vydat se na společnou cestu životem.

Personalizované šperky pro ostatní hosty

I ostatní svatebčané si váš den budou rádi připomínat. Kromě družiček a svědků tak můžete pořídit malou pozornost i dalším hostům. Je jen na vás, zda to budou pouze rodiče nevěsty a ženicha, širší rodina, nebo klidně úplně všichni. Pro takovou příležitost se hodí třeba elegantní náramek s datem svatby, obrázkem či krátkým citátem.

Rozhodli jste se pro obdarování nevěsty či ženicha – anebo naopak jako nevěsta či ženich chcete obdarovat své svědky, družičky a ostatní svatební hosty? Všechny svatební šperky, které můžete samozřejmě personalizovat, najdete v naší nabídce: Dárkový průvodce: Svatby

Jak darovat nevěstě personalizovaný šperk

Personalizovaný šperk jako dárek je skvělý a výjimečný sám o sobě. Pokud v sobě ale máte určitou dávku perfekcionismu, můžete ho ještě vylepšit vhodnou prezentací při předání. Doporučujeme šperk zabalit do dárkové obálky či krabičky, a pokud chcete připojit i osobní vzkaz, můžete přidat i tematické přáníčko

A kdy nevěstě personalizovaný šperk předat? To je jen na vás. Můžete ji překvapit už před svatbou, obzvlášť pokud jí pomáháte s plánováním, vhodným momentem může být i rozlučka se svobodou. Anebo můžete svůj jedinečný dáreček přidat ke všem ostatním a počkat, až si ho v klidu rozbalí po opadnutí všech svatebních příprav a zmatku.